Tektaş Hangi Parmağa Takılır?

Tektaş Hangi Parmağa Takılır?

Tektaş Hangi Parmağa Takılır?

Tek taş yüzükler hem özel günlerin hem de evlilik tekliflerinin olmazsa olmazı haline gelmiştir. Yıldönümlerinin vazgeçilmez hediyeleri pırlanta tek taş yüzüklerin hangi parmağa takılacağı ise süreç ile ilgilidir. Söz ve nişan gibi durumlarda genellikle sağ el yüzük parmağına takılan pırlanta tek taş yüzükler, evlilik sonrasında sol el yüzük parmağına takılmaya başlanır. Bu durum elbette toplumsal alışıla gelmişliklerin bir sonucudur.

Eğer bir tek taşınız varsa, mutlaka evlilik sürecinde olduğunuz fikri uyanır. Fakat günümüzde pek çok kadın, kendi ayakları üzerinde durmanın bir simgesi olarak da kendi tek taşını satın alabilmektedir. Haliyle tek taş pırlantanın hangi parmağa takılacağına da kendileri karar vermektedir. Güçlü kadınların tercihi BubuDiamond, hayata karşı dik duruşu yansıtan özgün tasarımlarıyla sizleri beklemektedir. Her biri birbirinden özel ve özenli tasarım adımlarını kat eden BubuDiamond pırlanta yüzükleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Evlilik Teklifi Yaparken Yüzük Hangi Parmağa Takılır?

Yeni ve iki kişilik bir hayata adım atmanın ilk heyecanı, evlilik tekliflerinde duyulmaktadır. Pek çok erkek ve bazen de kadın, ömrünü birlikte geçirmek istediği kişiye ufak sürprizler eşliğinde evlilik teklifi yapar. Eğer sevdiğiniz kadın veya erkeğe evlilik teklif etmeyi planlıyorsanız, BubuDiamond’un göz kamaştıran güzellikteki pırlanta yüzük ve alyans modellerine göz atabilirsiniz. Seçtiğiniz herhangi bir pırlanta tek taşı hızlıca sipariş edebilir ve o özel gün için hazırlıklarınıza devam edebilirsiniz. Ama en önemlisi, evlilik teklifi sırasında yüzüğü, hayatınızı birleştirmeye karar verdiğiniz kişinin, sağ el yüzük parmağına takmanızdır.

Tek Taş Mı Öne Takılır Alyans Mı?

Evlilik teklifinin ardından hızlıca ilerleyen süreçler söz, nişan ve elbette ilişkiyi taçlandıran evliliktir. Bu esnada pırlanta tek taşa ek olarak alyanslar da satın alınır. Hem kadın hem de erkek için alınan alyanslar, evlilik öncesi sağ el yüzük parmağına takılırken evlilik sonrasında ise sol ele taşınır. Kadınların tercihi, genellikle alyans ve tek taş pırlantayı birlikte kullanmaktır. Bu tür durumlarda ise akla, hangisi altta kalması sorusu gelecektir. Sorunun yanıtı ise parmak yapınızdan, yüzük ölçüsüne dek farklı etmenler çerçevesinde verilebilmektedir.

Parmak ölçünüz kolay kolay değişmese de ölçüm esnasında tam olarak kesin bir ölçü yakalamak pek mümkün değildir. Yüzük numaraları, aralarında yaklaşık 1- 2 mm fark olacak şekilde ölçülendirilmiştir. Bunlar arasında kalan ölçülerde yüzük bulmak oldukça zordur. Fakat bu farklar, yüzüğün parmağınızı sıkmasına veya bol gelmesine sebebiyet vermez. Aslında tam da bu farklar sayesinde alyansınızla tek taş yüzüğünüzü aynı parmağınıza takma olanağı yakalarsınız. Çünkü hangi yüzük geniş ise onu alta takmak, parmağınızı sıkmasına engel olacaktır.

Özel tasarım Altın Yüzük ve Pırlanta Yüzük kategorilerimizi ziyaret etmek için kategorilerimizi ziyaret etmeyi unutmayın!